ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παπανικολάου Γεώργιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νταλιακούρας Τίμος
ΤΑΜΙΑΣ : Μίχου Μαρία
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λεκάκη Βασιλική
Μέλος : Κατσιμάρης Γεώργιος
Μέλος : Παπαδοπούλου Τασία



Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Aγαπητοί γονείς και μαθητές

Το φροντιστήριο ΝΟΗΜΑ (το οποίο και ευχαριστούμε) μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή-προσφορά, για όσους μαθητές μας θέλουν να φοιτήσουν ενισχυτικά κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Για περισσότερα επικοινωνήστε με τον Σύλλογο γονέων 2ου Λυκείου Περιστερίου.. (Υπάρχουν προφορικές προσφορές και από άλλα φροντιστήρια)
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΝΟΗΜΑ»
Τρώων 6, Περιστέρι Τηλ.  210-5782233

 Προς
Τον κο Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του
2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 Λαμβάνοντας υπόψη μας τη δυσχερή οικονομική συγκυρία που βιώνουμε σήμερα κι επιδιώκοντας να προσφέρουμε από την πλευρά μας στα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου μας αποφάσισε να προβεί στις παρακάτω ειδικές προσφορές προς τα μέλη του Συλλόγου σας.
1)     Δύο   (2)  θέσεις δωρεάν φοίτησης για την θερινή προετοιμασία της Γ΄ τάξεως του Λυκείου  με  επιπλέον  έκπτωση 15% στα δίδακτρα της χειμερινής περιόδου.
2)    Τέσσερις (4) θέσεις με έκπτωση 50% για την θερινή προετοιμασία της Γ΄ τάξεως του Λυκείου και  επιπλέον  έκπτωση 15% στα δίδακτρα της χειμερινής περιόδου.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
1.     Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 και οι μαθητές θα πρέπει να εγγραφούν στο Φροντιστήριό μας μέχρι και τις 18/6/2013.
2.     Σε όλες τις περιπτώσεις, οι μαθητές θα εντάσσονται στο υπάρχον εβδομαδιαίο πρόγραμμα λειτουργίας του Φροντιστηρίου μας.
3.     Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου μας διατηρεί το δικαίωμα της διακοπής της φοίτησης μαθητή, ο οποίος δημιουργεί πρόβλημα στη διεξαγωγή των μαθημάτων και στην ομαλή λειτουργία του Φροντιστηρίου με οποιονδήποτε τρόπο.
4.     Οι δωρεάν υποτροφίες θα ισχύσουν μόνο εφόσον υπάρξουν  κενές θέσεις στα υπάρχοντα τμήματα.
 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 

Ν.ΓΕΩΡΓΙΟΥ      Μ.ΣΑΒΒΙΔΗΣ       Β.ΦΕΓΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου